فراخوان فصلنامه مطالعات بین‌رشته‌ای هنرهای تجسمی

دو فصلنامه «مطالعات بین‌رشته‌ای  هنرهای تجسمی» برای انتشار مقالات پژوهشگران فراخوان داد. این دو فصلنامه با هدف ایجاد فضای گفتمانی در پژوهش‌های نظری، عملی و تجربی رشته‌های مختلف حوزه هنرهای تجسمی (ارتباط تصویری، نقاشی، عکاسی، مجسمه‌سازی، خوشنویسی، تصویرمتحرک و تایپوگرافی) در دانشکده هنر دانشگاه نیشابور تاسیس شده است تا در جهت ترویج و غنای دانش میان رشته‌ای و تفسیر و رفع مسائل رشته های هنرهای تجسمی گام موثری بردارد. این نشریه با کسب مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با هدف دریافت مجوزهای علمی از وزارت علوم فعالیت خود را از اردیبهشت سال ۱۴۰۰ آغاز نموده است.

ایجاد فضای گفتمانی در پژوهش‌های نظری، عملی و تجربی رشته‌های مختلف حوزه هنرهای تجسمی و نیز انتشار پژوهش‌ها در ابعاد نظری، ارتباطات بین رشته‌ای هنرهای تجسمی در عمل و حل معضلات بین رشته‌ای هنرهای تجسمی اهداف این نشریه است.

مقالات این نشریه روی سایت اختصاصی آن نمایه می‌شود: http://jisva.neyshabur.ac.ir/