با حکم رئیس پژوهشگاه؛

مدیر انتشارات پژوهشگاه معرفی شد

مدیر انتشارات  پژوهشگاه معرفی شد

رئیس پژوهشگاه  فرهنگ، هنر و ارتباطات در حکمی، صغری صالحی را به عنوان به‌عنوان «سرپرست مدیریت اطلاع‌رسانی و نشر» پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات منصوب کرد. در متن این حکم آمده: «با عنایت به دانش، تعهد و مسئولیت‌پذیری سرکارعالی و بنا به پیشنهاد معاون محترم پژوهشی، به موجب این حکم به مدت دوسال به‌عنوان «سرپرست  مدیریت اطلاع‌رسانی و نشر» پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات منصوب می‌شوید. تشکیل منظم جلسات شورای نشر پژوهشگاه، نظارت بر کیفیت محتوایی و صوری آثار منتشره، همکاری با پژوهشگران و مراکز پژوهشی، نظارت بر حسن جریان امور انتشارات اعم از اداری، مالی، فنی، علمی و امور مربوط به چاپ، توزیع و فروش کتاب‌های پژوهشگاه در مراکز توزیع و شرکت در نمایشگاه‌های کتاب و نیز همکاری با دیگر مؤسسات انتشاراتی و مراکز پژوهشی به‌منظور چاپ مشترک آثار در چارچوب اولویت‌ها و سیاست های پژوهشگاه، از جمله وظایف سرکارعالی در این مسئولیت است. گزارش فصلی از عملکرد واحد موردانتظار است.»

زائری خطاب به سرپرست انتشارات پژوهشگاه ابراز امیدواری کرده با اتکال به خداوند متعال و بهره‌گیری از توان و ظرفیت علمی همکاران هیأت علمی و اساتید و پژوهشگران دانشگاهی، و تجربیات ارزشمند کارکنان واحد نشر، زمینه‌هاي رشد کیفی و کمی انتشارات پژوهشگاه فراهم شود.

صغری صالحی، دانش‌آموخته ارشد فلسفه و کلام اسلامی و عضو هیأت علمی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات است.

رویکردهای مختلف به الگوی توسعه و پیشرفت اسلامی، مواجهه نظری و انضمامی با فرهنگ و تکنولوژی مدرن؛ مطالعه موردی رویکرد سیدمرتضی آوینی، جمهوری اسلامی ایران و ظرفیت‎های فرهنگی زنان در جهان اسلام، آرسیکا و ترویج فرهنگ و هنر ایران، عشق و نقش آن در تکامل وجودی انسان از ديدگاه احمد غزالی و ملاصدرا، از جمله کتاب‌های صالحی است.