وضعیت مطلوب حمایت از حقوق نشر بررسی می‌شود

نشست علمی «نشر و حقوق مالکیت فکری» با هدف بررسی وضعیت مطلوب حمایت از حقوق نشر در نظام حقوقی داخلی  و در چارچوب قواعد مالکیت فکری برگزار می‌شود. این نشست روز یکشنبه  اول خرداد 1401 ساعت 13:30 با حضور محمد حسین عرفان‌منش (عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی) و همچنین رحیم پیلوار (صاحبنظر در حوزه مالکیت فکری و عضو هیأت علمی دانشگاه تهران) به‌صورت برگزار خواهد شد.

در این نشست همچنین درباره مسائلی چون چیستی اثر اصلی قراردادهای نشر و اینکه آیا قراردادهای شفاهی از اعتبار لازم و کافی در تضمین حقوق پدیدآورنده برخوردار خواهد بود؟، بحث خواهد شد. همچنین سخنرانان درباره شرایطی که پدیدآورنده، در جهت تضمین حقوق ناشر ملزم به رعایت آن است، سخن خواهند گفت.

دبیری این نشست را منصوره فصیح رامندی (عضو هیأت علمی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات) بر عهده خواهد داشت.

علاقه‌مندان به حضور در این نشست می‌توانند از طریق نشانی زیر اقدام کنند: