اقتضائات توسعه کمی و کیفی انیمیشن در ایران چیست؟

ارائه یافته‌های طرح پژوهشی خاتمه‌یافته در پژوهشکده هنر
اقتضائات توسعه کمی و کیفی انیمیشن در  ایران چیست؟

نشست ارائه یافته‌های طرح پژوهشی خاتمه‌یافته ‏«اقتضائات توسعه  کمی و کیفی انیمیشن در ایران با تحلیل روند توسعۀ انیمیشن در کشورهای آسیایی» با حضور فاطمه حسینی شکیب (مجری طرح و عضو هیأت علمی دانشگاه هنر تهران) شنبه 19 شهریور 1401 از ساعت 10 تا 12 در پژوهشگاه فرهنگ هنر و ارتباطات برگزار می‌شود.

در این نشست عبدالله بیچرانلو(ناظر طرح و عضو هیات علمی دانشکده  علوم اجتماعی دانشگاه تهران)، محمدحمیدی مقدم (مدیر عامل مرکز گسترش سینمای مستند،  تجربی و پویانمایی)، امیر‌محمد دهستانی (معاون انیمیشن مرکز گسترش سینمای مستند و  مدیر گروه انیمیشن دانشگاه هنر) و سیده راضیه یاسینی (رییس پژوهشکده هنر و عضو  هیات علمی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات) درباره دستاوردهای این طرح پژوهشی  گفتگو خواهند کرد.

علاقه‌مندان به شرکت در این نشست می‌توانند به‌صورت برخط در فضای اسکای روم به نشانی https://www.skyroom.online/ch/ricac/art و صفحه اینستاگرام پژوهشکده هنر به نشانی ricac.art در این جلسه، حضور داشته باشند.