با هدف توسعه همکاری‌های علمی و پژوهشی:

تفاهم‌نامه همکاری میان پژوهشگاه فرهنگ و پژوهشکده زیارت امضا شد

تفاهم‌نامه همکاری میان «پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات» و «پژوهشکده زیارت و گردشگری دانشگاه فردوسی مشهد» با هدف توسعه همکاری‌های علمی و پژوهشی و بهره‌مندی از امکانات و توانمندی‌های یکدیگر، منعقد شد.

بنا به اعلام روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات، بر اساس این تفاهم‌نامه، دو مجموعه پژوهشگاه و پژوهشکده زیارت و گردشگری در زمینه‌هایی چون طراحی و اجرای طرح‌های پژوهشی، تألیف یا ترجمه، اجرای نظرسنجی مورد نیاز دو طرف، برگزاری سمینار، همایش، سخنرانی، کارگاه و میزگردهای علمی، انتشار کتب، نشریات و ویژه‌نامه‌های علمی، بهره‌گیری از امکانات و فضای فیزیکی یکدیگر و ...، با یکدیگر همکاری خواهند کرد.

این تفاهم‌نامه در تاریخ دوشنبه ۱۹ تیر ۱۴۰۲ از سوی قاسم زائری؛ رئیس پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات و حسین افخمی روحانی؛ رئیس پژوهشکده زیارت و گردشگری دانشگاه فردوسی مشهد، امضا شده است.