با حضور معاون پژوهشی پژوهشگاه؛

نشست چشم‌انداز علوم در جهت توسعه فقرزدایی برگزار می‌شود

نشست «چشم‌انداز علوم در جهت توسعه فقرزدایی» شنبه 6 آبان 1402 ساعت 14 در دانشگاه امام صادق علیه السلام برگزار می‌شود.

بنا به اعلام روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات به نقل از روابط عمومی دانشگاه امام صادق علیه السلام، انجمن علمی دانشجویی معارف اسلامی و حقوق به همراهی خانه ملی قانون اساسی نشستی با عنوان «فقر زدایی؛ چشم‌انداز علوم در جهت توسعه فقر زدایی»، شنبه ششم آبان 1402، ساعت ۱۴ در سالن شهید مطهری به صورت حضوری و مجازی برگزار می کنند.

در این نشست سید احمد حبیب نژاد، دانشیار دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران و معاون قانون اساسی معاونت حقوقی ریاست جمهوری، محمد نعمتی، اقتصاددان و عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق علیه السلام و میثم مهدیار، جامعه‌شناس و معاون پژوهشی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات، سخنرانی خواهند کرد.

حضور برای شرکت کنندگان خارج از دانشگاه، بلامانع است.

این نشست از نشانی زیر قابل مشاهده است: