با همکاری پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات برگزار می‌شود؛

کارآفرینی اجتماعی به روایت «روستاتیش»

سومین نشست از مجموعه نشست‌های تخصصی کارآفرینی با رویکرد اجتماعی، شنبه ۴ آذر ۱۴۰۲ از ساعت ۱۰ تا ۱۲ در دانشگاه الزهرا برگزار می‌شود. بنا به اعلام روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات در این نشست مینا کامران به عنوان راوی، کارآفرینی اجتماعی به روایت «روستاتیش» را راویت خواهد کرد.

روستاتیش، پلتفرم توسعه و فروش محصولات روستایی است که ماموریت خود را توانمندسازی جوامع روستایی تعریف کرده است. پروژه‌های روستاتیش برای توسعه جامعه محلی روستایی متنوع است که تاکنون توانسته تغییرات زیادی را در راستای توانمندسازی اجتماعی و اقتصادی ایجاد کند. این مجموعه برای ایجاد تغییر فرآیند شناخت و نیازسنجی را تعریف کرده و مسیر تغییرات را براساس نیاز و ظرفیت‌های موجود جامعه محلی دنبال می‌کند.

علاقه‌مندان به حضور در این برنامه می‌توانند به دانشگا الزهرا به نشانی ضلع غربی میدان شیخ بهایی، درب شرقی دانشگاه، دانشکده علوم اجتماعی و اقتصاد، طبقه چهارم سالن گردهمایی، مراجعه کنند.