در نشستی تخصصی:

کتاب «آن شب در دوحه» نقد می‌شود

کتاب «آن شب در دوحه» نوشته محمدحسن یادگاری، چهارشنبه ۸ آذر ۱۴۰۲ همزمان با سالگرد بازی ایران و استرالیا، در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات نقد می‌شود.

این نشست از ساعت ۱۳:۳۰ تا ۱۵:۳۰ با حضور احسان محمدی (رئیس دپارتمان مسئولیت اجتماعی فدراسیون فوتبال)، مهدی مافی (کارشناس رسانه) و محمدحسن یادگاری (نویسنده کتاب و عضو هیئت‌علمی گروه ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی) و دبیری علمی بردیا عطاران (پژوهشگر سیاست فرهنگی) برگزار می‌شود.

«آن شب در دوحه» سفرنامه تحلیلی از حضور تیم ملی در جام جهانی قطر است که توسط محمدحسن یادگاری پژوهشگر فوتبال به رشته تحریر درآمده است. کتاب روایتی است جامعه‌شناسانه با رویکرد مطالعات فرهنگی که به شناخت پدیده اجتماعی فوتبال در ارتباط با دو مفهوم قدرت و مقاومت در زندگی روزمره جامعه ایران می‌پردازد.

علاقه‌مندان به حضور در این نشست می‌توانند به نشانی خیابان ولیعصر، پایین‌تر از میدان ولیعصر، خیابان دمشق، شماره ۹، پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات مراجعه کنند.

این نشست از نشانی زیر نیز پخش خواهد شد: