معرفي كتاب « بررسی چگونگی افزایش رغبت تماشاگران به استفاده از سینما»

معرفي كتاب « بررسی چگونگی افزایش رغبت تماشاگران به استفاده از سینما»
  • نویسنده: فریدون آزما
  • قیمت: 0 ریال
  •  
سفــارش کتــاب

معرفي كتاب « بررسی چگونگی افزایش رغبت تماشاگران به استفاده از سینما»

 ◄پژوهش و نگارش: فریدون آزما

◄ويراستار ادبي: علاءالدین رحیمی
 ◄تعداد صفحه: 80
 ◄سال انتشار: 1386
 ◄نوبت چاپ: اول
 ◄شمارگان: 200
 ◄ناشر : پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات

 

کتاب حاضر نتیجه پژوهشی است در موضوع «تحلیل بررسی چگونگی افزایش رغبت تماشاگران به استفاده از سینما » که به کوشش دکتر فریدون آزما در قالب گزارش پژوهش، منتشر شده است.

این پژوهش در کنار بررسی‌های نظری و داده‌های آماری، با بهره‌گیری از تحقیقی میدانی اما محدود (در تهران) عوامل پایین بودن مراجعه به سینما را با توجه به متغیرهایی چون سن، جنس، شغل، میزان تحصیلات، میزان درآمد،‌ و ... مطالعه کرده است.

این کتاب از پنج بخش تشکیل شده است؛ پژوهشگر در بخش نخست، به مباحث کلی طرح پژوهشی شامل طرح مسئله، اهمیت، ضرورت و سؤال‌های پژوهش پرداخته است؛ در بخش دوم، مفهوم فراغت و گذران آن را شامل تاریخچه جامعه‌شناسی اوقات فراغت و طبقه‌بندی جوامع و اوقات فراغت، بیان می‌کند؛ در بخش سوم، پژوهشگر، به بررسی اوقات فراغت و گذران آن در کشور و فرضیه‌های پژوهش پرداخته است؛ بخش چهارم شامل: داده‌ها و روش نظرسنجی، حجم نمونه‌ها و بررسی الگوی انتخاب سالن سینما و فیلم، رویکرد پاسخگویان به محصولات جنبی سینما، ژانر و آثار و سبک‌های سینمایی و از این قبیل است؛ در بخش پایانی، پژوهشگر، یافته‌های مطالعات اسنادی و میدانی و نتیجه‌گیری خود ارائه کرده است.

برخي از نتايجي كه اين پژوهش بدانها دست يافته است، به اين شرح است:

  • لازم است تدوین و اعلام سیاست‌ها و خطوط مشی سینمایی کشور، بیشتر به سمت ژانرهای کمدی و نشاط‌آور باشد؛
  • تحمیل عقیده یا پند و اندرز مستقیم، به‌ویژه با نمایش آثار سینمایی، دست‌کم در سالن‌ها، موجب گریز تماشاگر شده است؛
  • با توجه به تأثیر زیاد تیزرهای سینمایی از تلویزیون در جذب مخاطب، لازم است راهکارها و سیاست مشترک و هماهنگی در مورد هزینه پخش آگهی از رسانه ملی و نیز حق نمایش تلویزیونی اتخاذ، اعلام و اجرا شود؛
  • توجه مخاطبان به «مدیریت کارآمد در عرصة اداره سالن‌های سینمایی»، گویای این باور است که ساخت سالن‌هایی با فناوری‌های جدیدی نور و صدا، به مدد مدیریتی کارآمد، می‌تواند یک از راه‌های آشتی تماشاگر با سینما باشد.

براي دريافت متن كامل كتاب اينجا را كليك كنيد. 

از طریق فرم زیر نظرات خود را با ما در میان بگذارید