شبکه‌های اجتماعی مجازی و هویت کردی

سفــارش کتــاب

درباره کتاب
 شبکه‌های اجتماعی مجازی و هویت کردی

پژوهش حاضر دربارۀ تأثیر شبکه‌های اجتماعی مجازی بر هویت قومی دانشجویان کرد دانشکده‌های علوم اجتماعی و فنی دانشگاه تهران است. کردها از قدیمی‌ترین اقوام ایرانی هستند که در حال حاضر به‌طور عمده در چهار کشور ایران، عراق، ترکیه و سوریه سکونت دارند و بر اساس برخی آمارها جمعیت آنها در کل به حدود ۳۰ میلیون نفر بالغ می‌شوند. مردم کرد پس از حمله و تسلط اعراب بر ایران به مانند سایر اقوام ایرانی به اسلام گرویدند و اکنون به غیر از مردم کرد طوایف کلهر و سنجابی در اطراف کرمانشاه و گروهی از طوایف کرد که پیرو مذهب شیعه هستند، بیشتر مردم کرد پیرو مذهب سنی شافعی هستند.
 جمعیت کردهای ایران در حال حاضر در ده استان آذربایجان غربی، کردستان، کرمانشاه، ایلام، لرستان، همدان، اراک، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری و فارس پراکنده هستند.

برای خرید اینجا کلیک کنید.