کرونا و امر دینی

مواجهه پیروان ادیان مختلف با کرونا
کرونا و امر دینی

نشست «کرونا و امر دینی» با هدف مطالعه تجربه رفتارهای دینی پیروان ادیان مختلف دردوران کرونا با حضور نمایندگانی از جامعه زرتشتیان و کلیمیان سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۳۹۹ ساعت ۱۴ به‌صورت برخط  برگزار می‌شود.

دراین نشست، رامین خسروی (نائب‌رئیس انجمن زرتشتیان تهران) و همایون سامه یح نجف‌آبادی (نماینده کلیمیان در مجلس شورای اسلامی) درخصوص نحوه مواجهه پیروان این دو دین با بیماری کرونا سخنرانی کرده درباره  تغییر رفتارهای دینی، آیین‌ها و مناسک پیروان این دو دین در دوره کرونا توضیح خواهند داد.

در این نشست همچنین احمد شاکرنژاد (عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی) درباره مواجهه پیروان ادیان مختلف با چالش‌های اجتماعی سخن خواهد گفت.

دبیری این برنامه را مصطفی اسدزاده (عضو گروه فرهنگ و جامعه پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات) برعهده دارد.

این برنامه از سلسله نشست‌های مشترک دفتر طرح‌های ملی پژوهشگاه و پژوهشکده فرهنگ پژوهشگاه است که به صورت برخط برگزار می‌شود. علاقه‌مندان به حضور در این برنامه می‌توانند از طریق نشانی: https://www.skyroom.online/ch/ricac/culture اقدام کنند.