خاستگاه نمادین نقش و تزیین در پوشاک و زیورآلات زنان سنگسر

در چهارمین پیش‌نشست همایش علمی «پژوهش‌های راهبردی «پوشاک ایرانی و سبک پوشش ایرانی- اسلامی» بررسی می‌شود
خاستگاه نمادین نقش و  تزیین در پوشاک و زیورآلات زنان سنگسر

چهارمین پیش‌نشست همایش علمی «پژوهش‌های راهبردی پوشاک ایرانی و سبک پوشش ایرانی- اسلامی» با عنوان «خاستگاه نمادین نقش و  تزیین در پوشاک و زیورآلات زنان سنگسر»، با حضور بیتا  مصباح (استادیار هنر دانشگاه سمنان) و راضیه گلستانی (دانش‌آموختۀ رشتۀ پژوهش  هنر دانشگاه سمنان) و به دبیری زینب محمودیان، چهارشنبه 1 تیر 1401، از ساعت 9 تا 11 به‌صورت برخط برگزار می‌شود.

سخنرانان در این نشست ضمن تحلیل و بررسی نقوش پوشاک و زیورآلات زنان ایل سنگسر، به نمادشناسی تطبیقی نقوش زیورآلات و سوزن‌دوزی‌ها و تحلیل ‌شناختی بیان نمادین نقوش در پوشش و زیورآلات زنان ایل سنگسر خواهند پرداخت.

تصویر این نشست به‌صورت برخط در فضای اسکای‌روم به نشانی https://www.skyroom.online/ch/ricac/art و صفحۀ اینستاگرام پژوهشکدۀ هنر پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات، به نشانی ricac.art ، در دسترس علاقه‌مندان است.