چهارمین شماره فصلنامه «مطالعات راهبردی فرهنگ» منتشر شد

چهارمین شماره فصلنامه «مطالعات راهبردی فرهنگ» از سوی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات منتشر شد.عناوین مقالاتی که در شماره چهارم این فصلنامه درج‌شده به این شرح است:

تحلیل محتوای سیاست‌های فرهنگی و موانع توسعه‌ای آن در دوران جمهوری اسلامی/حسین ابوالفضلی کریزی، ابوالفضل پسندیده

مطالعۀ عوامل مؤثر بر شکاف بین‌نسلی: فراتحلیل پژوهش‌های بازۀ زمانی 1383ـ1399/ طاها عشایری، طاهره جهان‌پرور، سمانه السادات سرکشیکیان

تمایل به فرزندآوری در ایران: تعیین‌کننده‌ها و محدودیت‌ها/میلاد بگی، رسول صادقی، علی حاتمی

واکاوی عوامل موثر بر مصرف‌گرایی لوازم آرایشی در ایران/ابراهیم حاجیانی، مهدی نیک‌عهد

نگاهی جامعه‌شناختی به سیر تحولات روابط با جنس مخالف در گذار از سنت به مدرنیته با تأکید بر قبح‌زدایی در مفاهیم عرفی و جرم‌شناسی اسلامی/ سیدمحمّدرضا موسوی فرد

مطالعۀ تطبیقی وجوه آرمان‌شهری و ویران‌شهری پوسترهای صلح یا ضد جنگ طراحان معاصر صد سال اخیر ایران و آمریکا/فریده آفرین، فریده نجفی، غلامرضا سماوی

فصلنامه «مطالعات راهبردی فرهنگ» با سردبیری ابراهیم حاجیانی منتشر می‌شود. این فصلنامه به گسترش، ارتقاء و انتشار دستاوردها و یافته‌های تحقیقاتی در زمینه برنامه‌ریزی، سیاست‌گذاری، مدیریت فرهنگی در کشور و ابعاد مختلف آن مانند آینده‌پژوهی، تحلیل‌های سیاستی، ارزیابی خط‌مشی‌ها، ارائه پیشنهادهای سیاستی، تجزیه و تحلیل ساختارهای مدیریتی، مالی و تصمیم‌گیری فرهنگی می‌پردازد تا به‌واسطه آن دانش مطالعات راهبردی در حوزه فرهنگ تقویت و زمینه تحقق اهداف و سیاست‌های فرهنگی کشور فراهم آید.

متن کامل مقالات این فصلنامه در سایت اختصاصی آن به نشانی  http://scsj.ricac.ac.ir  در دسترس است.