پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات برگزار می‌کند:

نشست تخصصیِ «بررسی ابعاد اجتماعات دینی ـ فرهنگی در دوران پساکرونا؛ بررسی موردی: جشن غدیر در تهران» دو‌شنبه سوم مرداد 1401 ساعت 10 تا 12:30 از سوی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات، به صورت نیمه حضوری برگزار می‌شود.

در این نشست عماد افروغ (جامعه‌شناس و استاد دانشگاه)؛ علی انتظاری(عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی)، محمدتقی کرمی (عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی)؛ جبار رحمانی (عضو هیات علمی پژوهشکده مطالعات فرهنگی اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری) و محسن صبوریان (عضو هیات علمی دانشگاه تهران) سخنرانی خواهند کرد.

این نشست در پی تشریح این محورهاست:

1. ساماندهی شادی‌های ملی و مذهبی

2. تحلیل و بررسی تاثیر برگزاری این مراسم در ارتقا وفاق و سرمایه اجتماعی

3. بررسی چگونگی بهرمندی از ظرفیت‌های مردمی در رویدادهای ملی

4. بررسی راهپیمایی غدیر از منظر پایبندی به الزامات طراحی عملیات‌های فرهنگی

5. اثرسنجی این رویداد در تصویرسازی آینده و امیدبخشی

6. تحلیل عوامل موثر در استقبال مردم از جشن غدیر (نیازمندی به بروز و ظهور اجتماعی، بهره‌مندی از اطعام عید، نیازمندی به شادی جمعی، عوارض پساکرونایی و ...)

7. بررسی سازوکارهای تبلیغی و رسانه‌ای به ویژه برای کودکان و نوجوانان و آثار مثبت و منفی آن.

علاقه‌مندان به حضور در این نشست می‌توانند به پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات واقع در خیابان ولیعصر (ع)، نرسیده به میدان ولیعصر، خیابان دمشق، پلاک 9، مراجعه کنند یا از طریق نشانی اینترنتی زیر در برنامه شرکت کنند:

ttps://www.skyroom.online/ch/ricac/research