با حکم رئیس پژوهشگاه

معاون اجرایی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات منصوب شد

معاون اجرایی پژوهشگاه  فرهنگ، هنر و ارتباطات منصوب شد

رئیس پژوهشگاه فرهنگ، هنر  و ارتباطات طی حکمی محمود علیگو را به‌عنوان معاون اجرایی پژوهشگاه منصوب کرد. ترمیم و تسهیل مناسبات پژوهشگاه با بخش‌های ستادی وزارتخانه و دیگر دستگاه‌های اجرایی مرتبط، چرخش عادلانه‌تر فرصت‌های مدیریتی در بین کارکنان و تعظیم و تکریم نیروی انسانی کارآمد و تقویت نظم و انضباط اداری و مالی و پیگیری شفافیت در تصمیم‌گیری‌ها و همکاری منظم و مستمر با نهادهای نظارتی ازجمله موارد مورد انتظار در این حکم است.

متن حکم رئیس پژوهشگاه به  این شرح است:

برادر ارجمند جناب آقای  دکتر محمود علیگو

با عنایت به توانمندی و سوابق ارزشمند مدیریتی، و جایگاه شایستة علمی جنابعالی به موجب این حکم به عنوان «معاون اجرایی» پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات منصوب می‌شوید. موارد ذیل موردانتظار است:

1. اهتمام به تحقق مفاد حکم وزیر محترم در انتصاب رئیس پژوهشگاه با تأکید ویژه بر بند 12

2. کمک به رشد شاخص‌های همدلی و کارآمدی در محیط اداری از طریق رفتار مسئولانه و برادرانه با کارکنان

3. چرخش عادلانه‌تر فرصت‌های مدیریتی در بین کارکنان و تعظیم و تکریم نیروی انسانی کارآمد

4. تقویت امور رفاهی کارکنان در تعامل با بخش‌های ستادی وزارتخانه و ادارات کل و دیگر دستگاه‌های مرتبط

5. پیگیری تحقق بودجة اختصاصی پژوهشگاه و تقویت منابع مالی آن از مجاری قانونی مختلف

6. تقویت نظم و انضباط اداری و مالی و پیگیری شفافیت در تصمیم‌گیری‌ها و همکاری منظم و مستمر با نهادهای نظارتی

7. ترمیم و تسهیل مناسبات پژوهشگاه با بخش‌های ستادی وزارتخانه و دیگر دستگاه‌های اجرایی مرتبط

8. اهتمام و جدیت نسبت به امور هیأت امنا و تشکیل کمیسیون دائمی هیأت امناء پژوهشگاه و پیگیری مصوبات آن

9. همکاری همدلانه با معاونت پژوهشی و مشارکت فعالانه در شوراهای مختلف پژوهشگاه

مزید توفیق جنابعالی را در خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی، ظلّ توجهات حضرت ولی عصر(عج)، از خداوند منّان خواستارم.

قاسم زائری

رئیس پژوهشگاه

محمود علیگو، دانش‌آموخته دکتری جامعه‌شناسی از دانشگاه شیراز است. مدیرکل دفتر امور آسیب‌دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی، رئیس اورژانس اجتماعی کشور، قائم مقام معاون وزیر در سازمان دانش‌آموزی کشور و مدیرعامل صندوق قرض‌الحسنه سازمان دانشجویان ایران جهاد دانشگاهی، ازجمله سوابق مدیریتی محمود علیگوست.

پیش از این هامون شریفی میلانی مسئولیت معاونت اجرایی پژوهشگاه را برعهده داشتند.