در دهمین نشست تخصصی «بررسی ابعاد اجتماعات دینی ـ فرهنگی در دوران پساکرونا» بحث می‌شود؛

ساماندهی شادی‌های ملی و مذهبی با تجربه جشن غدیر در تهران

دهمین نشست تخصصی «بررسی ابعاد اجتماعات دینی ـ فرهنگی در دوران پساکرونا؛ بررسی موردی: جشن غدیر در تهران» با حضور حمید پارسانیا (عضو هیات علمی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران)، حامد حاجی‌حیدری (عضو هیات علمی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران)، سیدعبدالرسول علم‌الهدی (عضو هیات علمی دانشگاه جامع امام حسین(ع))؛ و ابراهیم خانی (عضو هیات علمی دانشگاه امام صادق(ع))؛ چهار‌شنبه ۹ شهریور ۱۴۰۱ ساعت ۱۵ تا ۱۷ از سوی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات، به صورت نیمه‌حضوری برگزار می‌شود.

این نشست در پی تشریح محورهای زیر است:

1. ساماندهی شادی‌های ملی و مذهبی

2. تحلیل و بررسی تاثیر برگزاری این مراسم در ارتقا وفاق و سرمایه اجتماعی

3. بررسی چگونگی بهرمندی از ظرفیت‌های مردمی در رویدادهای ملی

4. بررسی راهپیمایی غدیر از منظر پایبندی به الزامات طراحی عملیات‌های فرهنگی

5. اثرسنجی این رویداد در تصویرسازی آینده و امیدبخشی

6. تحلیل عوامل موثر در استقبال مردم از جشن غدیر (نیازمندی به بروز و ظهور اجتماعی، بهرمندی از اطعام عید، نیازمندی به شادی جمعی، عوارض پساکرونایی و ...)

7. بررسی سازوکارهای تبلیغی و رسانه‌ای به ویژه برای کودکان و نوجوانان و آثار مثبت و منفی آن.

دبیری این نشست را محسن جوهری، دانشجوی دکتری فرهنگ و ارتباطات دانشگاه امام صادق (ع) برعهده دارند.

علاقه‌مندان به حضور در این نشست می‌توانند از طریق نشانی زیر به صورت مجازی شرکت کنند: