در نشست دوم بررسی می‌شود؛

پیام‌های جهانی زبان و ادبیات فارسی

سلسله نشست‌های بزرگداشت روز شعر و ادب فارسی و پاسداشت استاد شهریار-۲
پیام‌های جهانی زبان و ادبیات فارسی

دومین نشست از سلسله نشست‌های بزرگداشت روز شعر و ادب فارسی و بزرگداشت استاد شهریار با عنوان «پیام‌های جهانی زبان و ادبیات فارسی) دوشنبه ۲۸ شهریور ۱۴۰۱ به صورت برخط برگزار می‌شود.

بنا به اعلام روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات، در نشست دوم حسینعلی قبادی (استاد دانشگاه تربیت مدرس) درباره «جاذبه‌های جهانی ادبیات فارسی»، ابراهیم خدایار (عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس) درخصوص «خودآگاهی ملی در شعر معاصر تاجیک» سخنرانی خواهند کرد.

در ادامه این نشست مروه الاسعد (عضو هیات علمی دانشگاه دمشق) درباره «مهم‌ترین بن‌مایه‌ها و نمادهای جهانی در منظومه‌های عاشقانه فارسی»، تینگ شین یی (استاد دانشگاه جیلین چین) درخصوص «پیام‌های امیدبخش و دعوت به زندگی در شعر خیام» سخن خواهند گفت.

نثار علی صوفی (معاون آموزشی و فرهنگی موسسه مرکزی هند وابسته به سفارت هند تهران) نیز با موضوع «نگاهی به اشعار دینی و عاشورای شهریار» و سوادو لی (دانش‌آموخته دکتری زبان و ادبیات فارسی، پژوهشگر زبان فارسی در سنگال) باعنوان «نگاهی به شعر پروین» مطالب خود را ارائه خواهند کرد.

دبیری این نشست را نجمه دری (مدیرگروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه تربیت مدرس) برعهده خواهد داشت.

علاقه‌مندان به حضور در این نشست می‌توانند از طریق نشانی زیر در برنامه شرکت کنند:

سلسله نشست‌های بزرگداشت روز شعر و ادب فارسی و بزرگداشت استاد شهریار از سوی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات و با همکاری انجمن علمی زبان و ادب فارسی دانشگاه تربیت مدرس برگزار می‌شود.