ششمین شماره فصلنامه مطالعات راهبردی فرهنگ منتشر می‌شود

ششمین  شماره فصلنامه  مطالعات راهبردی فرهنگ منتشر می‌شود

ششمین  شماره فصلنامه «مطالعات راهبردی فرهنگ» به‌زودی منتشر می‌شود. در این شماره، شش  مقاله علمی  درج شده است. عناوین مقالات شماره ششم به این شرح است:

آینده پژوهی هویت ملی در نظام آموزشی  ایران

فردوس خجسته؛ علیرضا عصاره؛ ابراهیم حاجیانی؛ علیرضا عراقیه

شناسایی نظام مسائل آموزش مجازی مدارس  در دوران کرونا با رویکرد فراترکیب

احسان صنعتکار؛ محسن نیازی؛ علی فرهادیان

شناسایی نقش برنامه‌های رادیو در توسعه  فرهنگی شهروندان تهرانی به‌منظور ارائه راهبردهای  فرهنگی

زهره راهدار؛ سمیه تاجیک اسماعیلی؛ ماندانا صنیعی

تحلیل راهبردی وضعیت رسانه‌های اجتماعی نوین و ارائه راهبرد  مدیریتی ملی

محمد حسن مهری

مطالعۀ جامعه‌شناختی فرهنگ تکدیگری  خیابانی: به‌عنوان یک مسئله اجتماعی

طاها عشایری؛ طاهره جهان پرور

بررسی امید به آینده و میل به برنامه‌ریزی  (قابلیت شخصی) افراد ساکن در محلات محروم شهر کرمان:  بینش‌هایی برای تحقیق و سیاست‌گذاری

مهدی امیرکافی؛ حامد سجادی

فصلنامه مطالعات راهبردی فرهنگ به گسترش، ارتقاء و انتشار دستاوردها  و یافته‌های تحقیقاتی در زمینه برنامه‌ریزی، سیاست‌گذاری، مدیریت فرهنگی در کشور و  ابعاد مختلف آن مانند آینده‌پژوهی، تحلیل‌های سیاستی، ارزیابی خط‌مشی‌ها، ارائه پیشنهادهای  سیاستی، تجزیه و تحلیل ساختارهای مدیریتی، مالی، تصمیم‌گیری فرهنگی و موضوعاتی از این  قبیل می‌پردازد تا به واسطه آن دانش مطالعات راهبردی در حوزۀ فرهنگ تقویت و زمینۀ تحقق  اهداف و سیاست‌های فرهنگی کشور فراهم آید.

تاکنون پنج شماره از این فصلنامه به مدیرمسئولی قاسم زائری و سردبیری ابراهیم حاجیانی منتشر شده است. متن کامل مقالات این فصلنامه در سایت اختصاصی مجله به نشانی http://scsj.ricac.ac.ir در دسترس است.

مدیریت اجرایی این مجله با رقیه مهری است.