محورهای موضوعی فصلنامه علمی «مطالعات فرهنگ ـ ارتباطات» اعلام شد

پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات به منظور تحقق وظایف تاکید شده در اساسنامه خود و نیز تلاش برای گسترش، پیشبرد و ارتقای سطح علم در جامعه  و به‌ویژه فراهم آوردن بستر مناسب به منظور تبادل اطلاعات فرهنگی و نظریه‌های علمی از یک سو و از سوی دیگر اشاعه این نتایج و دیگر دستاوردهای تحقیقاتی در کشور، اقدام به چاپ و نشر فصلنامه علمی «مطالعات فرهنگ-ارتباطات» می‌نماید. این فصلنامه بر اساس مجوز شماره ۱۷۹۸۶۶ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دارای رتبه علمی‌ ـ ‌پژوهشی است که اخیراً هم بنا بر اعلام کمیسیون بررسی نشریات علمی کشور،در آخرین ارزیابی این کمیسیون در سال ۱۳۹۸، موفق به دریافت رتبه الف شده است.

هم‌اکنون محورهای موضوعی جدیدی برای فصلنامه علمی «مطالعات فرهنگ ـ ارتباطات» درنظر گرفته شده که بدین شرح است:

•  فرهنگ، ارتباطات و جامعه
  • فرهنگ و ارتباطات در عصر تحولات فناورانه
  • رسانه‌ها (سنتی و مجازی)، فرهنگ، ارتباطات و جامعه
  • سیاستگذاری ملی ارتباطی، فرهنگی و رسانه‌ای
  • فرهنگ، بازی‌های رایانه‌ای و زندگی روزمره
  • شبکه‌های اجتماعی و تعامل یا تقابل با رسانه‌های سنتی
  • اخلاق حرفه‌ای در حوزه رسانه‌ها و ارتباطات
  • سواد رسانه‌ای، سواد فرهنگی و سواد اطلاعاتی در عصر رسانه‌های دیجیتال
  • فرهنگ، ارتباطات، رسانه‌ها و سبک زندگی
  • تحولات جهانی در حوزۀ فرهنگ، ارتباطات و رسانه

شایان ذکر است متن کامل مقالات در سایت اختصاصی فصلنامه  به نشانی www.jccs.ir قابل مشاهده است.