با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی؛

جلسه هیأت امنای پژوهشگاه برگزار شد

اولین جلسه از دوره دهم هیأت امنای پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، رئیس پژوهشگاه و اعضای هیأت امنا، 27 مهر 1401 در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات، در این جلسه ضمن ارائه گزارش عملکرد پژوهشی پژوهشگاه در سال 1400، درخصوص دستورات جلسه پس از بحث و بررسی اعضا، تصمیماتی گرفته شد.

حجت‌الا‌سلام‌و‌المسلمین محمد قمی (رئیس سازمان تبلیغات اسلامی)، سید‌محمد مقیمی (رئیس دانشگاه تهران)، حسین کچویان (عضو هیأت علمی دانشگاه تهران)، فرشاد مهدی‌پور (معاون مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی) و سید‌مجید امامی (دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور) اعضای حقیقی هیأت امنای پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات هستند. دبیری هیأت امنای پژوهشگاه با رئیس پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات است.

در جلسه هیأت امنای پژوهشگاه، سعید رضایی (نماینده رئیس مرکز هیأت‌های  امنا و هیأت‌های ممیزه مرکزی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری) و نیز مهدی خشکباری و نعیمی (نمایندگان رئيس  امور فرهنگ، گردشگری و ورزش سازمان برنامه و بودجه  کشور) نیز حضور داشتند.

در پایان این جلسه، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی حکم اعضای جدید هیأت امنای پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات را تقدیم ایشان کرد.