فراخوان دومین«همایش ملی آینده‌پژوهی، آموزش عالی و توسعه پایدار» منتشر شد

فراخوان دومین همایش ملی «آینده‌پژوهی، آموزش‌عالی و توسعه‌ پایدار» منتشر شد. بنا به اعلام روابط عمومی پژوهشگاه فرهگ، هنر و ارتباطات، دومین همایش ملی «آینده‌پژوهی، آموزش‌عالی و توسعه‌ پایدار»، آذر1402 با همکاری پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات، اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها و مراکز علمی- پژوهشی معتبر کشور از سوی دانشگاه سوره برگزار خواهد شد.

بنا به اعلام روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات، این همایش با هدف دستیابی هرچه نزدیکتر به رویکردی کارآمد و پیشرو در نظام آموزش عالی کشور و هماهنگی با جریان‌های پیشرو و تأثیرگذار منطقه و جهان اسلام طراحی و در رشته‌ها و حوزه‌های هنر، فرهنگ و ارتباطات و رسانه، معماری ‌شهرسازی در سطح کشوری و با حضور اعضای هیأت علمی متخصص از دانشگاه‌های معتبر برگزار می‌شود.

محورهای موضوعی این همایش عبارت  است از
 1- کارآفرینی، کارآمدی، به روز رسانی و آموزش پایدار
 2- آینده پژوهی و نظام‌های نوین آموزش عالی
 3-  احیاء هویت در نظام آموزش عالی و بومی سازی