فراخوان فصلنامه «مطالعات راهبردی هنر»

فصلنامه «مطالعات راهبردی هنر» از استادان دانشگاه‌، پژوهشگران و دانشجویان علاقه‌مند به حوزه‌های هنر، برای انتشار مقاله‌های علمی، دعوت به همکاری می‌نماید. بنا به اعلام روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات، براساس فراخوان فصلنامه «مطالعات راهبردی هنر»، مقالات برگزیده در محورها و اولویت‌های موضوعی موردنظر فصلنامه، در شماره‌های آینده این فصلنامه منتشر خواهد شد.

محورها و اولویت‌های موضوعی فصلنامه «مطالعات راهبردی هنر» عبارت است از:

♦ جامعه‌شناسی هنر، اقتصاد هنر، مدیریت هنر، روان‌شناسی هنر، انسان‌شناسی هنر، آموزش هنر، هنر و سیاست، هنر و رسانه، نقد هنری و حقوق مالکیت هنرمندان و آثار هنری.

♦ چالش‌های نظری و روش‌شناختی در پژوهش‌های راهبردی و کاربردی هنر.

♦ تحلیل مطالعات راهبردی در هنر جهان به‌منظور بومی‌سازی و کاربست آنها در ایران.

♦ مطالعه هنرهای رسمی، بومی و جدید در ایران و جهان با رویکرد پژوهش راهبردی و کاربردی.

♦ طرح مسائل و چالش‌های اساسی در هنر ایران و ارائه دیدگاه‌های جدید و استدلالی به سیاست‌گذاران و مدیران فرهنگی و هنری برای حل آنها *

نویسندگان مقالات می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به سامانه مجله به نشانی http://ssa.ricac.ac.ir/ مراجعه و در صورت نیاز در ساعات اداری با شماره 88919176 دفتر نشریات پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات تماس حاصل فرمایند.