طرح پژوهشی «چگونگی بهره‌گیری مطلوب از رسانه‌ها» پایان یافت

طرح پژوهشی «چگونگی بهره‌گیری مطلوب از رسانه‌ها و ابزارهای نوین ارتباطی برای جامعه اسلامی ایران» توسط دکتر اعظم ملایی در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات پایان یافت.

پژوهشگر این اثر تلاش کرده تا دریابند که شیوه استفاده فعلی جامعه ایرانی از ابزارهای نوین ارتباطی چگونه است و شیوه مطلوب و مورد نظر یک جامعه دینی باید چگونه باشد. بنابراین هدف نهایی این پژوهش ارائه اراهکارهایی است برای حرکت از الگوی کاربرد حاضر و کنونی به سمت و سوئی که بتواند فناوری‌های نوین ارتباطی را از ابزاری تهدید کننده و مخرب فرهنگ ایرانی- اسلامی، به ابزاری مفید و کارامد برای ارتقای ارزشهای بومی  تبدیل کند.

در این اثر ضمن مطالعه آسیب‌شناسانه وضعیت موجود، رویکرد آیات و روایات و نظر کارشناسان دینی در قبال کاربرد فناوری‌های نوین نیز بررسی شده است.  ارائه قواعد، اصول، و شیوه‌هایی که بر اساس آن می‌توان از فناوریهای نوین اطلاعاتی و ارتباطی برای ارائه معارف دینی استفاده نمود هدف اصلی اجرای این پژوهش بوده است.