معرفي كتاب «شیوه نظارت والدین بر مصرف کالاهای فرهنگی فرزندان»

معرفي كتاب «شیوه نظارت والدین بر مصرف کالاهای فرهنگی فرزندان»
  • نویسنده: هادی جلیلی
  • قیمت: 0 ریال
  •  
سفــارش کتــاب
معرفي كتاب «شیوه نظارت والدین بر مصرف کالاهای فرهنگی فرزندان»

◄پژوهش و نگارش: هادی جلیلی
◄ويراستار ادبي: لیلا کیانی
◄تعداد صفحه: 110
◄سال انتشار: 1386
◄نوبت چاپ: اول
◄شمارگان: 200
◄ناشر : پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات

 

کتاب حاضر نتیجه پژوهشی است در موضوع «شیوه نظارت والدین بر مصرف کالاهای فرهنگی فرزندان» که به کوشش هادی جلیلی انجام شده است.

این پژوهش، تحقیقی اکتشافی است که سعی شده در آن از روش یا سنت نظریه‌پردازی داده محور استفاده شود. داده‌های این مطالعه از طریق مصاحبة عمیق هدایت شده، گردآوری شده است. در گردآوری داده‌ها تلاش شده است دانش‌آموزان شرکت‌کننده در مصاحبه براساس نمونه‌گیری هدفمند، از سال‌های تحصیلی مختلف و از خاستگاه‌های اجتماعی – اقتصادی متفاوت و نیز والدین، از گرایش‌های مذهبی متنوعی انتخاب شوند.

این کتاب از سه بخش تشکیل شده است؛ پژوهشگر در بخش نخست، به مباحث کلی پژوهش شامل طرح مساله، روش تحقیق، روش‌گردآوری اطلاعات، پیشینه تحقیق و پیشینه نظری موضوع پرداخته است؛ در بخش دوم، تجزیه و تحلیل یافته‌های پژوهش و در بخش پایانی نتیجه‌گیری و پیشنهادهای حاصل از یافته‌های پژوهش ارائه شده است.

از نتایج این پژوهش می‌توان به موارد ذیل اشاره‌ کرد:

در حالت کلی، نظارت والدین بر پسران‌شان را می‌توان به دو دستة کلی نظارت تام و نظارت محدود تقسیم کرد. منظور از نظارت تام آن‌گونه از مراقبت و کنترل است که والدین هیچ گوشة نکاویده‌ای را در زندگی و رفتار و کردار فرزندان باقی نمی‌گذارند. از جیب شلوار و کیف مدرسه گرفته تا کشوي میز و حلقة دوستان به طور مرتب تحت کنترل قرار دارند.

بیشترین کنترل در میان خانواده‌های شرکت‌کننده، در میان آنهایی به چشم می‌خورد که از یک سو در بالاترین لایه‌های طبقة اجتماعی – اقتصادی قرار دارند و از سوی دیگر، گرایش‌های مذهبی بیشتری دارند.

 براي دريافت متن كامل كتاب اينجا را كليك كنيد.

از طریق فرم زیر نظرات خود را با ما در میان بگذارید