آیین اختتامیه مرحله پیمایش طرح ملی «ارزش‌ها و نگرش‌های ایرانیان» برگزار شد

آیین اختتامیه مرحله پیمایش موج سوم طرح ملی «ارزش‌ها و نگرش‌های ایرانیان» برگزار شد

«آیین اختتامیه موج سوم طرح ملی ارزش‌ها و نگرش‌های ایرانیان» 18 اسفند با حضور معاون اجرایی پژوهشگاه فرهنگ،‌ هنر و ارتباطات در ایسپا برگزار شد.

در این مراسم که محمد آقاسی، رئیس مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا)، دکتر علی منتظری، رئیس پژوهشکده علوم بهداشتی جهاد دانشگاهی، دکتر سعید پورعلی معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی، دکتر مهدی فیض، رئیس مرکز فرهنگی- دانشجویی امام و انقلاب جهاد دانشگاهی و اعضای مرکزی ایسپا، دانشجویان و پرسشگران ایسپا حضور داشتند از عوامل اجرای پیمایش طرح ملی ارزش‌ها و نگرش‌های ایرانیان تقدیر و تجلیل شد.
دکتر سیده راضیه یاسینی، معاون اجرایی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات، در این مراسم از همکاری ایسپا در اجرای پیمایش موج سوم طرح ارزش‌ها و نگرش‌های ایرانیان، تقدیر کرد.