اجرای طرح پژوهشی «مطالعه جامعه‌شناختی زندگی پس از طلاق در ایران» آغاز شد

اجرای طرح پژوهشی «مطالعه جامعه‌شناختی زندگی پس از طلاق در ایران» در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات آغاز شد.

در این طرح مریم ایثاری حصاری با امتناع از نگاه یکپارچه‌ساز به طلاق و زندگی پس از آن، هدف خود را مطالعه ابعاد گوناگون زندگی پس از طلاق و در نهایت ارائه راهکارهایی در راستای سیاستگذاری در این حوزه می‌داند و بر این اساس تلاش خواهد کرد به سؤالات زیر پاسخ دهد:

- مختصات زندگی پس از طلاق در ایران چگونه است؟

- چه عناصری بر زندگی پس از طلاق سوژه‌های مطلقه در ایران اثرگذار است؟

- مردان و زنان چگونه زندگی پس از طلاق خود را می‌گذرانند و چه معنایی به این دوره از زندگی خود می دهند و در زمینه‌های گوناگون اجتماعی، اقتصادی و نظایر آن، وضعیت خود را در قیاس با قبل از آن، چگونه ارزیابی می‌کنند و چه عواملی در این میان بازدارنده یا تسهیل‌کننده زندگی پس از طلاق آنان قلمداد می شود؟

- در این میان، چه سیاست‌هایی برای کاهش پیامدهای منفی طلاق، تسهیل زندگی پس از طلاق و بازگشت به چرخه تشکیل خانواده قابل ارائه در زمینه جامعه ایران است؟