کتاب «موسیقی زبان قرآن» منتشر شد

کتاب «موسیقی زبان قرآن» از دستاوردهای پژوهشی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات است که در قالب کتاب منتشر شده است.

این پژوهش توسط دکتر ابوالفضل خوش‌منش، عضو هیأت علمی دانشگاه تهران، و با نظارت دکتر محمدرضا ستوده‌نیا در پژوهشگاه انجام شده است.

کتاب «موسیقی زبان قرآن» در هفت فصل تدوین شده است. «کلیات تحقیق و بیان تعاریف دربارة موسیقی زبان قرآن»، «دربارة موسیقی»، «موسیقی حروف»، «خواص فیزیکی حروف و ایجاد موسيقی سخن»، «تأثیر موسیقایی حروف»، «گستره اثر موسیقی و آهنگ» و «نظماهنگ قرآن در آینه آیات و سوره‌ها» عناوین فصل‌های این کتاب است.

این کتاب به‌طور مستقل به موسیقی قرآن می‌پردازد و آن را به صورت تطبیقی با استفاده از قواعد آوایی جاری در زبان‌های مختلف جهان بررسی می‌کند. پژوهشگر این اثر، کوشیده تا موسیقی قرآن را با بیان مبانی به‌ویژه در نظم و نثر فارسی و برخی زبان‌های دیگر و نیز آثار مترتب بر آن تبیین کند.