نشست تخصصی «ادبيات آيينی در ترازوی نقد» برگزار می‌شود

نشست  تخصصی  «ادبيات آيينی در ترازوی نقد» برگزار می‌شود

نشست «ادبیات آیینی در ترازوی نقد» از سلسله نشست‌های تخصصی صد سال ادبیات ایران، به همت گروه هنر انجمن اندیشه و قلم با همکاری پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات و با موضوع بررسی ادبيات آيينی، با حضور دكتر ناصر مهدوی و استاد عبدالجبار كاكايی روز سه شنبه ۱۶ خرداد ساعت ۱۸ در محل پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی  برگزار خواهد شد.

در پیش‌درآمد این نشست آمده است:

ادبيات و بررسی و نقد آگاهانه آثار و جامعه ادبی، همواره از مهم ترين فعاليت های فرهنگی در تمام دنيا به شمار می رود. يكی از مهم ترين نياز های ادبيات ايران نيز نشست های تخصصی در اين زمينه است كه گروه هنر انجمن انديشه و قلم بنا دارد سلسله نشست‌هایی را با این هدف برگزار نماید.

در اين سلسله جلسات به صورت تخصصی به نويسندگان و هنرمندان و جريان های مهم ادبی پرداخته می‌شود.

نخستين نشست این سلسله جلسات در ماه مبارك رمضان، تحت عنوان «ادبيات آيينی در ترازوی نقد» بر گزار می‌شود. بناست در این نشست به این سوالات پاسخ داده شود:

-تعريف شفاف و روشن ادبيات آيينی چيست؟

-عملكرد شاعران آيينی در صد سال اخير ادبيات ايران چگونه ارزيابی می شود؟

-حكومتی شدن شاعران آيينی و بهای بيشتر حكومت جمهوری اسلامی ايران به اين شاعران چه پيامد های مثبت و منفی را در جامعه هنری و مردم در پی دارد؟

-امروزه شعر آيينی تا چه حد از مضامين عرفانی فاصله دارد و تا چه اندازه به سمت غلو ها و مهملات كشيده شده است؟