پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات برگزار می‌کند:

نقد و بررسی کتاب «جامعه‌شناسی فرهنگ»

کتاب «جامعه‌شناسی فرهنگ» اثر ریموند ویلیامز، از پیشگامان اصلی مطالعات فرهنگی معاصر، روز دوشنبه ۲۵ دی ۱۳۹۶ ساعت ۱۶ در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات نقد و بررسی می‌شود.

در این برنامه دکتر آرمین امیر(عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی)، دکتر رضا تسلیمی طهرانی (دانش‌آموخته جامعه‌شناسی دانشگاه تهران) و سیدحسام سلامت (دانشجوی دکتری جامعه‌شناسی دانشگاه تهران) درباره رویکرد این کتاب و نحوه کاربست آن در سیاستگذاری فرهنگی به‌ویژه درقلمرو  ایران سخنرانی خواهند کرد.

نویسنده کتاب «جامعه‌شناسی فرهنگ»، ضمن پرداختن به نهادها و تشكل‌های تولید فرهنگی، روابط اجتماعی ابزارهای خاص تولید فرهنگی را بررسی و به روش‌هایی در زندگی اجتماعی كه «فرهنگ» و «تولید فرهنگی»، به كمک آنها به‌صورت اجتماعی شناسایی و تشخیص داده می‌شود، توجه کرده و به مثال‌هایی از دنیای نمایش و تئاتر، در این کتاب پرداخته است. این کتاب پاییز ۱۳۹۶ از سوی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات منتشر شده است.

از عموم جامعه‌شناسان، پژوهشگران و علاقه‌مندان حوزه پژوهش‌های فرهنگی برای حضور در این برنامه دعوت می‌شود.