در نشست ۱۵۹ یکشنبه‌های انسان‌شناسی و فرهنگ بررسی می‌شود:

پژوهش مردم‌شناختی و فیلم مستند

صدوپنجاه‌ونهمین نشست یکشنبه‌های انسان‌شناختی و فرهنگ با موضوع«پژوهش مردم‌شناختی و فیلم مستند: نگاهی به روستای طالب‌آباد، پنجاه سال بعد» روز یکشنبه ۱۴ بهمن ۹۷ از ساعت ۱۶ تا ۱۹در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات برگزار می‌شود.

در این نشست فیلم طالب آباد اثر فرهاد ورهرام، که قسمتی از مجموعه ۱۳ قسمتی خاطرات روستاست، با حضور و سخنرانی کارگردان نمایش داده می‌شود.

مونوگرافی ده طالب آباد، نام اثری از استاد جواد صفی نژاد است که در سال ۱۳۴۵ به وسیله موسسه مطالعات و تحقیقات اجتماعی دانشگاه تهران منتشر شد. این کتاب به یکی از الگوهای اساسی  نوشتار مونوگرافیک (تک نگاری) در ایران تبدیل شد. در این کتاب استاد صفی نژاد ، عضو بازنشسته گروه انسان‌شناسی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران، با دقت تمام توصیفی کامل از روستا و مردمان و تمام روابطش ارائه داده‌اند. فرهاد ورهرام  که خود در آن سالها با این  موسسه و زنده یاد دکتر نادر افشار نادری همکاری می کرد، پس از پنجاه سال، به این روستا بازمی گردد تا تحول این نیم قرن و موقعیت کنونی آن را وارسی کند.