پژوهشکده ارتباطات برگزار می‌کند:

نشست تخصصی «عصر پسا حقيقت، جامعه شبکه‌ای و رشد اخبار جعلی»

نشست تخصصی «عصر پسا حقيقت، جامعه شبکه‌ای و رشد  اخبار جعلی»

نشست تخصصی «عصر پسا حقيقت، جامعه شبکه‌اي و رشد اخبار جعلي» با سخنرانی دکتر محمدحسین ساعی، رئيس دانشکده ارتباطات دانشگاه صداوسيما، دکتر هادی البرزی دعوتی، پژوهشگر ارتباطات و محمدحسین آزادی، پژوهشگر ارتباطات از ساعت ۱۰ تا ۱۲ روز سه‌شنبه ۲۵ تیر ماه ۱۳۹۸ در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات برگزار می‌‏شود. شناخت کامل خبر جعلی به عنوان معضلي آسیب‌زا در دوران پسا حقيقت و جامعه شبکه‌اي امري لازم و ضروري است. در دوران پسا حقیقت، مرزهای بین حقیقت و دروغ، صداقت و ناراستی و وهم و واقعیت تار می‌شود. در این نشست، ابتدا خبر واقعی و خبر جعلی تعریف و تفکیک می‌شود و سپس اهداف و پیامدهای تولید و توزیع این گونه خبرهای جعلی بیان و راهکارهاي مقابله با این اخبار ارائه می‌شود.

«خبر جعلی در ایران و جهان»، «راهکارهاي مقابله با اخبار جعلي» و «چالش‌های قانونی مواجهه با خبرهای جعلی» از محورهای مورد بحث در این نشست خواهد بود.

حضور پژوهشگران و علاقه‌مندان در این نشست آزاد است.