رئیس پژوهشگاه در پیام تبریک روز خبرنگار تأکید کرد:

تلاش خواهیم کرد با انجام پژوهش‌های جدی، مشکلات عرصه خبر را شناسایی کنیم

رئیس پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات در پیامی که به مناسبت 17 مرداد، روز خبرنگار، صادر کرد بر تلاش پژوهشگاه مبنی بر انجام پژوهش‌های جدی به منظور شناسایی موانع و مشکلات عرصه خبر و اطلاع‌رسانی تأکید کرد.

دکتر محمد سلگی با تبریک این روز به خبرنگاران و پاسداشت شهیدان عرصه خبر و رسانه،  بالندگی جامعه را در گرو بالندگی عرصه خبر و اطلاع‌رسانی دانسته است.

متن کامل پیام رئیس پژوهشگاه به این شرح است:

باسمه تعالی

طلایهداران عرصه قلم و  اندیشه!

وظیفه خود می‌دانم در گرامی‌داشت روز خبرنگار و پاسداشت شهیدان عرصه خبر و رسانه، ضمن تبریک این روز، از زحمات ارزشمند شما در بازتاب فعالیت‌ها، برنامه‌ها و دستاوردهای پژوهشی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات تشکر و قدردانی نمایم.

سعی و تلاش شما در این عرصه، بی‌شک برخاسته از عشق و علاقه به فرهنگ و هنر این سرزمین و نیز مسئولیت‌پذیری و دغدغه‌مندی شما در آگاهی‌بخشی به مردم این دیار است.

به نوبه خود و با همکاری شما تلاش خواهیم کرد با انجام پژوهش‌های جدی، موانع و مشکلات عرصه خبر و اطلاع‌رسانی را بیش از گذشته، شناسایی و گامی اساسی در ارتقای وضعیت فعلی برداریم؛ که بالندگی این عرصه، بالندگی جامعه را در پی خواهد داشت.

عزت و سربلندی روزافزون شما را از خداوند مهربان خواستارم.

محمد سلگی

رئیس پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات