توسعه فضاهای فرهنگی در فرانسه چگونه است؟

وبینار «توسعه فضاهای فرهنگی در فرانسه» سه‌شنبه ۲۳ دی 99، ساعت ۱۳:۳۰ برگزار می شود.

بنا به اعلام روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات به نقل از روابط عمومی موسسه کمک به توسعه فرهنگ و هنر، دومین وبینار از مجموعه وبینارهای توسعه فضاهای فرهنگی در جهان امروز، به توسعه فضاهای فرنگی در فرانسه اختصاص دارد که با حضور مرتضی اسماعیلی (مدرس معماری در دانشگاه‌های ایران و فرانسه)، جمال کامیاب (مدیرکل اروپا و آمریکا سازمان فرهنگ و ارتباطات  اسلامی)، ابوالحسن خلج منفرد (رئیس مرکز مطالعات راهبردی روابط فرهنگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی)، امیرمسعود انوش‌فر (دانش‌آموخته معماری از دانشگاه سووبن فرانسه) و سیدمحمد طباطبایی (رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در فرانسه) برگزار می‌شود.

این برنامه محصول همکاری مشترک سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و موسسه کمک به توسعه فرهنگ و هنر است.

علاقه‌مندان به شرکت در این نشست می‌تواند از طریق نشانی زیر اقدام کنند: