رمان و فرهنگ عامه

همراه با نقد رمان پَری‌کُشی
رمان و فرهنگ عامه

نشست «رمان و فرهنگ عامه، همراه با نقد رمان پَری‌کُشی»، از سوی پژوهشکده فرهنگ پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات، سه‌شنبه 26 اسفند 1399 ساعت 16 به صورت مجازی برگزار می‌شود. 

در این نشست سیداحمد محیط طباطبایی (پژوهشگر ادبی، مورخ، منتقد و ادیب)، نادعلی فلاح (پژوهشگر ادبی و نویسنده مجموعه پنج جلدی داستان‌های شفاهی مازندران) به همراه علیرضا حسن‌زاده (عضو هیأت علمی پژوهشکده مردم‌شناسی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری و نویسنده رمان) درخصوص رمان و فرهنگ عامه با تأکید بر رمان پَری‌‌کُشی سخنرانی خواهند کرد. 

دبیری این برنامه را مصطفی اسدزاده (عضو گروه فرهنگ و جامعه پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات) بر عهده خواهد داشت.


رمان «پری‌کشی» تاریخ عشق به روایت پریان شمال است و خواننده را در برابر حکایت‌ها و داستان‌هایی از سرزمین‌های پریان شمال قرار می‌دهد. در این دوره‌ی طولانی از تاریخ، «عشق» حلقه و پل اتصال آدمیان و پریان است و افسانه‌های عشق، حکایت دلدادگی آدمی به پری و پری به آدمی است. در این رمان برای نخستین بار با پریان دریا، مرداب، جنگل، و کوه و سرزمین‌های آنان در شمال ایران آشنا می‌شویم. در این رمان از پریان و عشاقی حکایت می‌شود که اشباح و خوانین قصد نابودی آنان را دارند. این رمان پری‌نامه‌ای است که از نوجوان تا جوان و میانسال و پیر می‌توانند در آن با دنیای شگفت‌انگیز پریانِ شمال و رابطه‌ی آن‌ها با آدمیان آشنا شوند.

علاقه‌مندان به حضور در این نشست می‌توانند از طریق نشانی زیر در برنامه شرکت کنند:

https://www.skyroom.online/ch/ricac/meeting




برچسب ها
از طریق فرم زیر نظرات خود را با ما در میان بگذارید