مهلت ارسال چکیده مقالات به همایش کودکی، تمدید شد

مهلت ارسال چکیده مقالات به همایش «زیست‌جهان کودکی در ایران» برای بار دوم، تمدید شد.

بنابر اعلام روابط‌عمومی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات، مدت زمان ارسال چکیده مقالات به این همایش، تا 17 خردادماه 1400 تمدید شد. لذا علاقه‌مندان می‌توانند چکیده مقالات خود را تا تاریخ مذکور، به نشانی ertebatat@ricac.ac.ir ارسال نمایند.

همایش «زیست‌جهان کودکی در ایران» روزهای 16 و 17 تیر 1400 با همکاری گروه جامعه‌شناسی کودکی انجمن جامعه‌شناسی ایران، مرکز مطالعات کودکان و نوجوانان دانشگاه الزهرا (س)، مرجع ملی کنواسیون حقوق کودک، معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران و سایر سازمان‌ها و نهادهای عمومی و مدنی برگزار می‌شود.

هدف از برگزاری این همایش شناخت عرصه‌های مختلف و جدید زندگی کودکان در ایران امروز و سیاستگذاری ویژه در این زمینه است. علاوه بر ارائه مقالات برگزیده در این همایش، سه کارگاه «روش‌شناسی مطالعات کودکی»، «توان‌یابی جسمانی و روحی کودکان»  و «نقاشی و هنرکودکان» نیز برگزار خواهد شد.

دبیری علمی این همایش را افسانه  کمالی، عضو هیات علمی دانشگاه الزهرا (س) و دبیری اجرایی آن را داریوش مطلبی، معاون پژوهشی و عضو هیات علمی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات بر عهده دارند.