زیست‌جهان کودکان ایران بازتعریف می‌شود

همایش بین‌المللی «زیست‌جهان کودکی در ایران» به همت پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات در تاریخ ۱۶ و ۱۷ تیر ۱۴۰۰، برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات، این همایش مطالعه و بررسی موضوعات مربوط به عرصه‌های مختلف زندگی کودکان و بازتعریف این مفهوم در ایران امروز را با هدف کمک به حوزه سیاست‌گذاری کودک دنبال می‌کند و با مشارکت گروه جامعه‌شناسی کودکی انجمن جامعه‌شناسی ایران، مرکز مطالعات کودکان و نوجوانان دانشگاه الزهرا (س)، مرجع ملی کنواسیون حقوق کودک، معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده، شورای عالی آموزش و پرورش، معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران و  ...  برپا خواهد شد.

«زیست‌جهان کودکی در دوران کرونا و پساکرونا» و همچنین «امکان، الزام و یا امتناع سیاست‌گذاری در زیست‌جهان کودکی» دو محور‌ ویژه این همایش است و افزون بر ارائه مقالات برگزیده در محورهای مختلف همایش، چهار کارگاه «روش‌شناسی مطالعات کودکی»، «توان‌یابی جسمانی و روحی کودکان»، «نقش‌های جنسیتی و حقوق کودک» و «نقاشی و هنرکودکان» نیز میزبان علاقه‌مندان حوزه مطالعات کودک خواهد بود.