مرکز پژوهش‌های توسعه و آینده‌نگری، بررسی می‌کند:

نقش نهادهای علمی در رشد اقتصادی کشور و ارتباط با جامعه

پنجاه‌ویکمین نشست علمی تخصصی مرکز پژوهش‌های توسعه و آینده‌نگری با موضوع «دانشگاه، نهاد علم؛ پیامدها و اثربخشی‌های اجتماعی و اقتصادی فعالیت‌ها» و با هدف بررسی نقش دانشگاه‌ها و نهادهای علمی در رشد اقتصادی کشور و ارتباط با جامعه، چهارشنبه ۵ آبان ۱۴۰۰ از ساعت ۹:۳۰ الی ۱۲ به صورت مجازی برگزار می‌شود.

در این نشست محمدرضا واعظ‌مهدوی (صاحب‌نظر در برنامه‌ریزی و توسعه و معاون اسبق سازمان برنامه و بودجه کشور)، محمدصادق بیجندی (معاون آموزشی جهاد دانشگاهی)، حسین مختاری (عضو هیأت‌علمی و مدیرکل ارتباط دانشگاه و صنعت در دانشگاه صنعتی شریف) و امیرعلی سیف‌الدین (مشاور معاونت امور علمی، فرهنگی و اجتماعی سازمان برنامه و بودجه کشور)، حضور خواهند داشت و به‌ترتیب درباره نقش آموزش عالی در عمومی‌سازی علم، الزامات و چالش‌های دانشگاه‌ها و موسسات اموزش عالی در ایفای نقش نهاد توسعه‌ای و دانش‌بنیان، ارتباط با صنعت الگوی اثربخش اقتصادی در جامعه و حکمرانی پژوهش با تأکید بر موسسات پژوهشی عمومی، سخنرانی خواهند کرد.

ریاست این نشست را احمد صمیمی، مشاور رئیس سازمان برنامه و بودجه و رئیس شورای مشاورین و انجمن‌های تخصصی و صاحب‌نظران توسعه کشور، برعهده خواهد داشت.

لینک حضور در برنامه: