کتاب «جامعه‌شناسی تاریخی نخبگان ایران، ترکیه و ژاپن عصر مدرن» نقد می‌شود

نشست معرفی و نقد کتاب «جامعه‌شناسی تاریخی نخبگان ایران، ترکیه و ژاپن عصر مدرن» از سوی انجمن علمی جامعه‌شناسی دانشگاه شهید بهشتی برگزار می‌شود.

این برنامه چهارشنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۰ از ساعت ۱۹ الی ۲۱ با حضور محمد یزدانی‌نسب(عضو هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی)، احمد شکرچی (عضو هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی)، رضا تسلیمی تهرانی (عضو هیأت علمی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات) و با دبیری مهدی مالمیر (عضو هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی) برگزار خواهد شد.

کتاب «جامعه‌شناسی تاریخی نخبگان ایران، ترکیه و ژاپن عصر مدرن» نوشته محمد یزدانی نسب، از سوی انتشارات طرح نو منتشر شده است. این کتاب سعی دارد با در نظر گرفتن همزمان منابع قدرت چندگانه‌ نخبگان و ساختارهایی که از آن برآمده‌اند، انواع گروه‌های نخبگی ایران بین دو انقلاب را شناسایی و ماهیت رابطه‌ آنان را تبیین و با مقایسه با ترکیه و ژاپن، اهمیت تضاد ایدئولوژیک در بین نخبگان ایران معاصر را روشن کند و تا حدودی مسیرهای مختلفی که این کشورها طی کرده‌اند را توضیح دهد.