در دومین نشست بزرگداشت حکیم نظامی بررسی می‌شود:

طنز در منظومه خسرو و شیرین

دومین نشست از سلسله نشست‌های بزرگداشت حکیم نظامی، با موضوع «طنز در منظومه خسرو و شیرین» برگزار می‌شود. در این نشست که به مناسبت بزرگداشت حکیم نظامی برگزار می‌شود، اسماعیل امینی (شاعر  و طنزپرداز) درباره طنز در منظومه خسرو و شیرین سخنرانی خواهد کرد. دبیری این نشست را مصطفی اسدزاده (عضو گروه فرهنگ و جامعه پژوهشگاه) بر عهده خواهد داشت.

این نشست دوشنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۰  ساعت ۱۰ صبح به صورت برخط برگزار می‌شود.

اسماعیل امینی شاعرطنزپرداز، نویسنده، پژوهشگر، منتقد، مدرس و داور جشنواره‌های ادبی است. وی عضو تحریریه هفته‌نامه، ماهنامه و سالنامهٔ گل‌آقا بوده  و دبیری علمی جشنواره شعر فجر (جشنواره نهم و دهم)، عضویت در هیئت مدیره بنیاد شعر و ادبیات داستانی و نیز عضویت در شورای عالی شعر را در کارنامه خود دارد.

علاقه‌مندان به شرکت در این نشست می‌توانند از طریق نشانی https://www.skyroom.online/ch/ricac/meeting اقدام کنند.

برنامه بزرگداشت حکیم نظامی از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار می‌شود و پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات به‌عنوان عضو ثابت کمیته علمی- پژوهشی این رویداد فرهنگی، نشست‌های تخصصی در این باره برگزار می‌کند.