نشست کارگروه مبانی نظری و فلسفی تمدن برگزار می‌شود

از پیش‌نشست‌های همایش‌های همایش ملی انقلاب اسلامی و افق تمدنی آینده
نشست کارگروه مبانی نظری و فلسفی تمدن برگزار می‌شود

نشست کارگروه مبانی نظری و فلسفی تمدن همایش ملی انقلاب اسلامی و افق تمدنی آینده، چهارشنبه 20 بهمن 1400 ساعت 14 به‌صورت برخط برگزار می‌شود.

در این نشست ابتدا محمدتقی چاوشی، عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی درباره «نقش فتوت در مدینه ایرانی- اسلامی» سخنرانی خواهد کرد. در ادامه، سالار کاشانی (جامعه‌شناس و معاون پژوهشی ایسپا) با موضوع«تحلیل تمدنی در جامعه‌شناسی»  و رضا تسلیمی طهرانی (جامعه‌شناس و عضو هیأت علمی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات) درباره «نوربرت الیاس و فرآیند متمدن‌‌شدن» به ارائه مطلب خواهند پرداخت.

مهدی صدفی، دبیرکارگروه  و دبیر علمی این نشست نیز ضمن ارائه گزارشی از کارگروه، مقاله خود را به‌عنوان مقاله برتر ارائه خواهد کرد.

علاقه‌مندان به حضور در این نشست می‌توانند از طریق نشانی https://www.skyroom.online/ch/ricac/culture اقدام کنند.

همایش ملی انقلاب اسلامی و افق تمدنی آینده به همت دانشگاه امام حسین علیه السلام با همکاری دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت و پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات، سوم اسفند 1400 برگزار می‌شود.