با حضور عماد افروغ؛

حقوق فرهنگی و فرایند تصویب طرح ساماندهی مد و لباس بررسی می‌شود

حقوق فرهنگی و فرایند تصویب طرح ساماندهی  مد و لباس بررسی می‌شود

ششمین پیش‌نشست همایش علمی «پژوهش‌های راهبردی پوشاک ایرانی و سبک پوشش ایرانی- اسلامی» با عنوان «حقوق فرهنگی و فرایند تصویب طرح ساماندهی مد و لباس»، ضمن گفتگوی  سیده راضیه یاسینی،عضو هیأت علمی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات، با عماد افروغ، استاد دانشگاه و جامعه‌شناس و نماینده دوره هفتم مجلس شورای اسلامی و رئیس وقت کمیسیون فرهنگی مجلس، برگزار می‌شود.

در این نشست ضمن مرور سیاست‌های فرهنگی معطوف به سبک پوشش ایرانیان پس از پیروزی انقلاب اسلامی، موضوع حقوق شهروندی فرهنگی در نسبت با قانون ساماندهی مد و لباس و ابعادی از این قانون به بحث گذاشته می‌شود.

این نشست به دبیری زینب  محمودیان، دوشنبه 6 تیر 1401، از ساعت 9 تا 11 به‌صورت برخط برگزار می‌شود.

تصویر این نشست در فضای اسکای‌روم به نشانی https://www.skyroom.online/ch/ricac/art و صفحۀ اینستاگرام پژوهشکدۀ هنر پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات، به نشانی ricac.art ، در دسترس علاقه‌مندان است.