به همت پژوهشگاه و کمیسیون اجتماعی مجلس؛

نشست نقد سیاست‌های مقابله با آسیب‌های اجتماعی برگزار شد

نشست تخصصی همفکری پیرامون نقد و ارزیابی برنامه‌ها و سیاست‌های مقابله با آسیب‌های اجتماعی شنبه ۸ مرداد ۱۴۰۱ در سازمان امور اجتماعی کشور برگزار شد.

بنا به اعلام روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات، این نشست به همت کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی و پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات، با حضور جمعی از متخصصان علوم اجتماعی و آسیب‌شناسان اجتماعی به میزبانی محمد عباسی، رئیس سازمان امور اجتماعی کشور،  برگزار شد. بررسی پیشنهادهای بازسازی نظام پژوهش در حوزة آسیب‌های اجتماعی مهمترین مباحث مطرح‌شده در این نشست بود.

تأکید بر توجه به رویکردهای مختلف در مواجهه با آسیب‌های اجتماعی، عنایت به مباحث فرهنگی- اجتماعی در برنامه هفتم توسعه و لزوم نقش‌آفرینی فعالانه سازمان امور اجتماعی در نگارش بخش مربوط به آسیب‌های اجتماعی از دیگر بحث‌های نشست بود.

در این نشست محمدعباسی (رئیس سازمان امور اجتماعی کشور)، قاسم زائری (رئیس پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات)، فاطمه قاسم‌پور(نماینده مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون اجتماعی مجلس) و فاطمه رحمانی (نماینده مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی) به ارائه دیدگاه‌های خود پرداختند.

فرهاد رستگارنسب(مدیرکل دفتر مطالعات، رصد و پیوست اجتماعی وزارت کشور)، عبدالحسین کلانتری (معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و عضو محترم هیأت علمی دانشگاه تهران)، مهدی حسین‌زاده یزدی(معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی و عضو هیأت علمی دانشگاه تهران) میثم مهدیار(معاون پژوهشی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات)، محمدتقی کرمی (عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی)، محمدرضا روحانی (عضو هیأت علمی دانشگاه امام صادق ع) و مسعود  عالمی نیسی (رئیس موسسه تحقیقات جمعیت کشور و عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی) از دیگر حاضران در این نشست بودند.