سومین نشست «افغانستان یک‌سال پس از ظهور مجدد طالبان» برگزار می‌شود

سومین نشست، از سلسله نشست‌های «افغانستان یک‌سال پس از ظهور مجدد طالبان»، سه‌‌شنبه ۱۵ شهريور ۱۴۰۱ با حضور علیرضا کمیلی (پژوهشگر مسائل جهان اسلام و افغانستان) و محمدقاسم عرفانی (پژوهشگر روابط بين‌الملل و رئيس مؤسسه تحقيقات صلح و توسعه كابل)، از ساعت ۱۴ تا ۱۶ از سوی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات، به صورت نیمه‌حضوری برگزار می‌شود.

در بخش نخست این نشست، علیرضا کمیلی به استحاله فهم افغانستان در كشاكش اشكالات روش‌شناختي می‌پردازد و محمدقاسم عرفانی، رقابت قدرت ‌در افغانستان با تاکید بر آمریکا را بررسی می‌کند.

دبیری این نشست را محمود ذکاوت (پژوهشگر حوزه تاریخ معاصر)، برعهده دارد.

علاقه‌مندان به حضور در این نشست می‌توانند به پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات به نشانی: خیابان ولیعصر، نرسیده به میدان ولیعصر، خیابان دمشق، پلاک 9 مراجعه یا از طریق نشانی زیر به صورت مجازی شرکت کنند: