با حکم رئیس پژوهشگاه میراث ‌فرهنگی و گردشگری؛

عزت‌اللهی‌نژاد سرپرست گروه پژوهشی هنرهای ملی پژوهشگاه میراث فرهنگی شد

طیبه عزت‌اللهی‌نژاد، عضو هیأت علمی پژوهشکده هنر پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات سرپرست گروه پژوهشی هنرهای ملی پژوهشگاه میراث فرهنگی شد.

بنا به اعلام روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات به نقل از روابط‌عمومی پژوهشگاه میراث‌فرهنگی و گردشگری، مصیب امیری، رئیس پژوهشگاه میراث ‌فرهنگی و گردشگری در حکمی طیبه عزت‌اللهی‌نژاد را  به‌عنوان سرپرست گروه پژوهشی هنرهای ملی (سنتی) پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری منصوب کرد.

طیبه عزت‌اللهی‌نژاد دکتری رشته پژوهش هنر از دانشگاه الزهرا و عضو هیات علمی پژوهشکده هنر پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات است.

«خودتزیینی زنان ترکمن، درآمدی بر انسان‌شناسی زیبایی‌شناسی» و «اسطوره‌شناسی؛ مروری بر جهان اساطیری»، قابلیت‌های هنرهای سنتی در مدیریت فرهنگی جامعه در دوران معاصر، زیبایی‌شناسی بومی در عکس‌های کودکان دوره قاجار(براساس کتاب عکس‌های کودکی)،  زن در فرهنگ ترکمنی، آوای هالی، عاملیت قالی در روستای دویدوخ و انسان‌شناسی زیبایی‌شناسی پوشش زنان کورد(بانه) برخی از کتاب‌ها و مقالات عزت‌اللهی‌نژاد است.