در نشستی تخصصی:

ذهنیت‌ عمومی در فضای مجازی درباره سقط عمدی جنین تحلیل می‌شود

نشست تخصصی «رصد و تحلیل ذهنیت‌های عمومی در فضای مجازی درباره قسط عمدی جنین» از سوی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات و با همکاری دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی کشور و اندیشکده حریم حیات جنین برگزار می‌شود.

زینب اختری (مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده وزارت کشور و عضو هیئت‌علمی دانشگاه بقیه‌الله)، محمد ولی علیئی (عضو هیئت‌علمی دانشگاه علامه طباطبایی و دانشگاه امام حسین (ع))، محمدحسین سیاح طاهری (دکتری جامعه‌شناسی و کارشناس فضای مجازی) و حجت حاجی کاظم (مجری پژوهش و مسئول اندیشکده حریم حیات جنین) مهمانان این نشست هستند.

این نشست دوشنبه ۳ مهر ۱۴۰۲ از ساعت ۱۶ تا ۱۸ با دبیری علی آقابابا (دانش‌آموخته دکتری جامعه‌شناسی) برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان به حضور در این نشست می‌توانند به نشانی خیابان ولیعصر، پایین‌تر از میدان ولیعصر، خیابان دمشق، شماره ۹، پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات مراجعه کنند.

این نشست از نشانی https://www.skyroom.online/ch/ricac/research نیز پخش خواهد شد.