با حضور صاحبنظران حوزه ارتباطات و جامعه‌شناسی

کتاب نظریه‌‌پردازی ارتباطات رونمایی می‌شود

کتاب «نظریه‌پردازی ارتباطات؛ خوانش‌هایی در پهنۀ سنت‌ها» که به تازگی از سوی انتشارات پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات  منتشر شده است، با حضور صاحبنظران حوزه ارتباطات و جامعه‌شناسی رونمایی می‌شود.

بنا به اعلام روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات، آیین رونمایی از کتاب «نظریه‌پردازی ارتباطات؛ خوانش‌هایی در پهنۀ سنت‌ها» که توسط محسن بدره (هیأت علمی دانشگاه الزهراء)، روح الله گلمرادی (دکتری مطالعات سیاسی انقلاب اسلامی پژوهشکده امام خمینی و انقلاب اسلامی)، علی‌ نجات‌غلامی (پژوهشگر حوزه فلسفه)، مهدی یوسفی (جامعه‌شناس)، ترجمه و از سوی انتشارات پژوهشگاه منتشر شده است، سه‌شنبه 21 آذر 1402 ساعت 15 همزمان با هفته پژوهش در باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

در این برنامه غلامرضا آذری (عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی)، محمد مهدی‌زاده (عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی)، محمدرضا برزویی (عضو هیأت علمی دانشگاه امام صادق علیه السلام)، علیرضا دهقان (دانشیار دانشگاه تهران)، محسن گودرزی (دکتری ارتباطات و استادیار گروه علوم اجتماعی دانشگاه اصفهان) و مهدی منتظرقائم (عضو گروه ارتباطات دانشگاه تهران) به همراه مترجمان کتاب سخنرانی خواهند کرد.

این کتاب اوّلین مجموعه از خوانش‌های دست‌اوّلی است که در باب هفت سنت‌ نظریۀ ارتباطات (خطابی، نشانه‌شناختی، پدیدارشناختی، فرمانش‌شناختی، اجتماعی- روان‌شناختی، اجتماعی‌ ـ‌ فرهنگی، و انتقادی) در 9 بخش توسط روبرت تی. کریگ و هیدی ال. مولر تنظیم و تدوین شده است:

بخش یکم: آبشخورهای تاریخی و فرهنگی نظریه ارتباطات

بخش دوم: فرانظریه

بخش سوم: سنت خطابی

بخش چهارم: سنت نشانه‌شناختی

بخش پنجم: سنت پدیدارشناختی

بخش ششم: سنت فرمانش‌شناختی

بخش هفتم: سنت اجتماعی-روان‌شناختی

بخش نهم: سنت انتقادی

علاقه‌مندان به حضور در این نشست می‌توانند به باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران  واقع در تهران، خیابان 16 آذر شماره 16 مراجعه کنند.