با حضور صاحبنظران ارتباطات و جامعه‌شناسی؛

کتاب «نظریه‌پردازی ارتباطات؛ خوانش‌هایی در پهنۀ سنت‌ها» نقد و رونمایی می‌شود

کتاب «نظریه‌پردازی ارتباطات؛ خوانش‌هایی در پهنۀ سنت‌ها»  نقد و رونمایی می‌شود

کتاب «نظریه‌پردازی ارتباطات؛ خوانش‌هایی در پهنۀ سنت‌ها» که به تازگی از سوی انتشارات پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات  منتشر شده است، با حضور صاحبنظران حوزه ارتباطات، رسانه و جامعه‌شناسی نقد و رونمایی می‌شود.

بنا به اعلام روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات، آیین رونمایی از کتاب «نظریه‌پردازی ارتباطات؛ خوانش‌هایی در پهنۀ سنت‌ها» که توسط محسن بدره (هیأت علمی دانشگاه الزهراء)، روح الله گلمرادی (دکتری مطالعات سیاسی انقلاب اسلامی پژوهشکده امام خمینی و انقلاب اسلامی)، علی‌ نجات‌غلامی (پژوهشگر حوزه فلسفه)، مهدی یوسفی (دکتری ارتباطات)، ترجمه و از سوی انتشارات پژوهشگاه منتشر شده است،  با حضور مترجمان و صاحبنظران رسانه و ارتباطات، سه‌شنبه 21 آذر 1402 ساعت 15 همزمان با هفته پژوهش در حاشیه سومین نمایشگاه کتاب و دستاوردهای پژوهشی مراکز فرهنگ‌پژوهی کشور در باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

در این برنامه غلامرضا آذری (عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی)، محمد مهدی‌زاده (عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی)، محمدرضا برزویی (عضو هیأت علمی دانشگاه امام صادق علیه السلام)، علیرضا دهقان (دانشیار دانشگاه تهران)، محسن گودرزی (دکتری ارتباطات و استادیار گروه علوم اجتماعی دانشگاه اصفهان) و مهدی منتظرقائم (عضو گروه ارتباطات دانشگاه تهران) به همراه مترجمان کتاب سخنرانی خواهند کرد.

کتاب «نظریه‌پردازی ارتباطات» اوّلین مجموعه از خوانش‌های دست‌اوّلی است که در باب هفت سنت‌ نظریۀ ارتباطات تدوین شده و ساختار پیشرفته‌تری را برای فهم اندیشه‌های متنوع رشته ارتباطات ارائه می‌کند.

علاقه‌مندان به حضور در این برنامه می‌توانند به نشانی باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران واقع در خیابان 16 آذر شماره 16 مراجعه کنند.

این نشست از نشانی زیر نیز پخش خواهد شد: