دومین شماره فصلنامه «مطالعات هنر» منتشر شد

دومین شماره فصلنامه «مطالعات هنر» با سردبیری مصطفی گودرزی منتشر شد.

فصلنامه «مطالعات هنر» به صاحب امتیازی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات و مدیر مسئولی قاسم زائری منتشر می‌شود. مدیریت اجرایی این نشریه را رقیه مهری بر عهده دارد.

در شماره جدید این فصلنامه، تعداد شش مقاله درج شده است؛

بررسی و تبیین عوامل مؤثر در ارتباط و تعامل هنرمندان هنرهای تجسمی با جامعه مخاطب

فائزه تقی پور؛ فاطمه رئوفی منش؛ حمید دوازده امامی

واکاوی رویکردهای متن‌محور در نقد و تحلیل آثار هنری، با تأکید بر نقد نشانه‌شناسانه، به همراه مطالعۀ موردی سه اثر تجسمی با موضوعات موسیقایی

سپهر سراجی

مطالعه راهبردی نظریه ژانر در گونه‌شناسی «سه‌خشتی‌های کرمانجی»

اسماعیل علی‌پور

تحلیل بصری نگاره‌های نسخه خطی تاریخ جهانگشای جوینی با رویکرد نشانه‌‎شناسی

فرناز خیابانی؛ ساره ملکی

نگاهی انتقادی به مکتب سقاخانه، مبتنی بر رژیم بازنمایانه از دیدگاه ژاک رانسیر (بررسی موردی اثر: نقاشی‌خط‌ فرامرز پیلارام)

عاطفه گروسی

واکاوی چیستی موزه در عصر رنسانس تا پایان قرن هفدهم

مریم علی‌اکبری

جامعه‌شناسی هنر، اقتصاد هنر، مدیریت هنر، روان‌شناسی هنر، انسان‌شناسی هنر، آموزش هنر، هنر و سیاست، هنر و رسانه، نقد هنری و حقوق مالکیت هنرمندان و آثار هنری، چالش‌های نظری و روش‌شناختی در پژوهش‌های راهبردی و کاربردی هنر، تحلیل مطالعات راهبردی در هنر جهان به‌منظور بومی‌سازی و کاربست آنها در ایران، مطالعة هنرهای رسمی، بومی و جدید در ایران و جهان با رویکرد پژوهش راهبردی و کاربردی، طرح مسائل و چالش‌های اساسی در هنر ایران و ارائه دیدگاه‌های جدید و استدلالی به سیاست‌گذاران و مدیران فرهنگی و هنری برای حل آنها از محورها و اولویت‌های موضوعی این فصلنامه است.

متن کامل مقالات فصلنامه «مطالعات هنر»  بر روی سایت اختصاصی مجله به نشانی https://ssa.ricac.ac.ir در دسترس است.