با ارائه ۱۳ پنل تخصصی برگزار می‌شود؛

۱۰ و ۲۰ اسفند؛ همایش ملی مسجد و نظم اجتماعی در ایران

همایش ملی مسجد و نظم اجتماعی در ایران روزهای شنبه و یکشنبه ۱۹ و ۲۰ اسفند ۱۴۰۲ در دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

در این همایش، سیزده نشست تخصصی با حضور استادان، صاحبنظران و پژوهشگران حوزه جامعه‌شناسی و سیاستگذاری فرهنگی، ارائه خواهد شد.

طبق برنامه، پنل اول این همایش، با عنوان «مدیریت و  سیاستگذاری مسجد اجتماعی» ساعت ۱۰ تا ۱۲ با مدیریت سیدمحمد حسین هاشمیان، عضو هیأت علمی دانشگاه  باقرالعلوم (ع) و دبیری زهرا گلپایگانی، دکتری سیاستگذاری فرهنگی دانشگاه  باقرالعلوم (ع) برگزار می‌شود.

مهدی ناظمی اردکانی، عضو هیأت علمی دانشگاه امام حسین(ع)، حسین عرب اسدی، مدرس دانشگاه و صبورا امین‌فر، دکتری سیاستگذاری فرهنگی اعضای این نشست هستند.

عباسی نوذری، درباره «گونه‌شناسی ذهنیت‌های خط‌مشی‌گذاران و مجریان نهادهای متولی امور مسجد»،  منصوره فصیح رامندی درباره «وظایف حکومت دینی در تامین حق فرهنگی بر مسجد با تاکید بر  بند اول از اصل سوم قانون اساسی» و علی جعفری درخصوص «بروکراسی نماز (مطالعه موردی ستاد  اقامه‌نماز)» سخنرانی خواهند کرد.

همایش ملی مسجد  و نظم اجتماعی در ایران با هدف نهضت بازگشت به مسجد و ایده مسجد اجتماعی، روزهای  19 و 20 اسفند 1402 در دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه برگزار می‌شود.

جدول پنل‌های همایش، از لینک زیر قابل دریافت است:

برنامه پنل‌های همایش مسجد و نظم اجتماعی در ایران