شناخت سبک‌های ذائقه‌سازی پدیدآورندگان، مصرف‌کنندگان و مشارکت‌کنندگان

1. حوزه پیشنهاد دهنده: معاونت امور فرهنگی

2. عنوان پژوهش: شناخت سبک‌های  ذائقه‌سازی پدیدآورندگان، مصرف‌کنندگان و مشارکت‌کنندگان

3. ارتباط با  اولویت‌های پژوهشی: حقوق فرهنگ و حق  مخاطب


4. بیان مسئله و  پرسش‌های پژوهش:

شناخت مراکز و شیوه‌های  ذائقه‌سازی در فرآیند تولید محتوا و کتاب یکی از نیازهای معقول حوزۀ تولید است.  اینکه پدیدآورندگان کتاب اعم از نویسنده، مترجم و خوانندگان و همین‌طورمشارکت  کننده‌گان در نقد، تبلیغ و توزیع، چگونه ذائقه‌هایشان ساخته می‌شود، سؤال اصلی  پژوهش است.  


5. شرح خدمات مورد  انتظار:

            1. شناخت مراکز مؤثر در ذائقه‌سازی  جامعۀ ایران

            2. شناخت سبک‌ها و شیوه‌هاِی ذائقه‌سازی  جامعه ایران


6. بودجه پیشنهادی:  یکصد میلیون تومان

 

برچسب ها
از طریق فرم زیر نظرات خود را با ما در میان بگذارید